Get Adobe Flash player

17 Şubat 2014 Pazartesi

Hostinger İle Harika Çalışmalar Sizi Bekliyor

                                 



Herkese merhaba,
Günümüzde forum blog vs açmak için host almamız lazım.Bugünde sizlere bir host şirketi olan Hostingeri tanıtacağım.Öncelikle ben kendim kullandığım için size tavsiye ederim.Ücretsiz 2000MB alan, 100GB trafik PHP ve MySQL alanı sunan ayrıca site kurucu , reklam ya da banner olmayan çok kaliteli ve güzel bir host şirketidir.Daha detaylı anlatmak gerekirse o zaman başlayalım.

1-Yeni nesil ücretsiz hosting
Sayfalarınızda reklam ve banner yok

Metin bağlantılar yok! Rahatsız edici pop-up reklamlar yok! Zorunlu forum gönderileri yok! İnternet siteniz sonsuza dek yüzde 100 reklamsız olacaktır.

2-Sayfalarınızda reklam ve banner yok
Metin bağlantılar yok! Rahatsız edici pop-up reklamlar yok! Zorunlu forum gönderileri yok! İnternet siteniz sonsuza dek  %100 reklamsız olacaktır.

3-Kullanımı kolay site kurucu
Artık sitenizi çok kolay kurabilirsiniz. Hatta bilgisayara yeni başlayanlar bile internet-sitesi kurucumuz sayesinde harika görülen bir siteyi oluşturabilirler. 100 şablondan birini seçin ve internet sitenizi 5 dakikada hazır hale getirin.

4-PHP ve MySQL Desteği
Herhangi bir sınırlama olmaksızın PHP ve MySQL veriyoruz. PHP motorumuz tüm opsiyonel özellikler ve fonksiyonlar yüklenmiş olarak sunulmaktadır. Tek tıklamayla istediğiniz PHP versiyonuna geçebilir ve veritabanlarınızı phpMyAdmin aracı ile yönetebilirsiniz.

5-Otomatik Yükleyici Yazılımı
Sadece birkaç tıklamayla Wordpress, Joomla, PrestaShop, phpBB, Drupal ve birçok diğer yazılımdan birisini kolayca kurabilirsiniz. Tamamen fonksiyonel ve profesyonel görünen internet sitesi birkaç dakika içinde kurulup kullanıma açılabilir.En güzel özelliklerinden birisi bu bence çünkü hiçbir zorlanmanıza gerek kalmadan istediğini yüklüyor.Hemde çok kısa bir sürede.


Bu güzel şirketin bie sunduğu çok güzel fırsatlardan yararlanmak için aşağıda vereceğim linke tıklayıp kayıt olmanız yeterlidir.Ücretli ücretsiz istediğinizi seçebilirsiniz.

Hostinger Kayıt İçin Tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz İçin Teşekkürler.

 

Mail ile takip edebilirsiniz

İletişim adresi

Mail: teknolojibilginiblog@gmail.com